V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Rózsaszín-pezsgő színű esküvői ültetési rend és menükártyák

Augusztusi romantikus esküvőre készítettük ezt a gyöngyös selyemvirágokkal díszített ültetési rendet és menüháromszögeket. A pezsgő színű szalag remekül kiegészíti a babarózsaszínt. Nálunk minden ültetési rend kemény (nem hajló) kartonra készül, önmagában is megáll a tábla, akkor is ha nem rendelkeztek képkerettel, amibe bele lehet tenni. Tehát akár egy művész(festő) állványra ráhelyezve vagy falhoz támasztva is  megállja a helyét.  Sokan kérdezik hogy hogyan lehetne személlyessé tenni az ültetési rendet, hogy örök emlék maradjon. Nemrég hallotuk, hogy mostanában kezd elterjedni hogy aláírják a vendégek a saját nevük mellett kézzel a táblát. Ez nagyon jó ötlet, akár kis szivet vagy rajzocskát is lehet rá rögtönözni, ami egy különleges tablót eredményez ami a Nagy Nap emékét őrzi. A bemutatott termékek megrendelhető bármilyen más színben is!! Megrendelni e-mailben tudjátok, küldjétek el az alábbi fotók valamelyikét, hogy tudjuk hogy melyik termékről van szó, vagy "Cseresznyevirágos rózsaszín-pezsgő  ültetési rend vagy menüháromszög" fantázia névre hivatkozva tudtok árajánlatot kérni e-mailben:

E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com

 

Cseresznyevirágos esküvői meghívó csillogó strasszkövekkel

Légies, púder rózsaszín cseresznyevirágos meghívók készültek a bohém elegancia jegyében. Az apró strasszköves kis virág aplikációk, áttetsző dísztok nagyon vidám hangulatúvá teszi. Szabad ég alatt rendezett menyegzőkhöz, kastélykerti lagzikhoz, vagy a most divatba jövő  "tündérmesés" esküvői témához kifejezetten jó választás. Díszborítékot, nászajándék ötlet kártyát tudtok rendelni hozzá. Igény esetén más színben is el tudjuk készíteni. Érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A termék rendelési kódja: 21-21599, ára megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Türkiz-arany dísztokos esküvői meghívó madárkákkal

Pár napja már csodás tavaszi madár csicsergés ébreszt bennünket, és most már megállíthatatlan a természet ébredése! Legújabb esküvői meghívónk türkiz-arany színben pompázik, picike cseresznyevirágok és egy gyöngyös fém fátyol virág díszíti, mely a mulandó virágszirmokkal ellentétben az örökkévaló szerelmet szimbolizálja. A kinyitható kártya külsején és belsején egyaránt megjelennek a madárkák. A külső részen még távolabb ülnek egymástól a faágon, de a belső "zsebes" részen már egymáshoz közel. A csipkézetten kivágott dísztok és a kivehető kártya is csillogó papírból készül. Igény esetén több betétlapot is tudtok rendelni hozzá, illetve nászajándék ötlet kártyát és csillogó díszborítékot is. A meghívó rendelési kódja: R-C-C-8W/255. Árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

Modern cseresznyevirágos meghívók - A tavasz varázsa

A mai napon hallottuk először a cinegég tavaszváró énekét, ez már jelzi: végre vége a télnek. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a tavasz legcsodálatosabb jelei a virágba borult fák, a széllel szálló virágsziromok és igen: ilyenkor "valami van a levegőben:)".  Főleg ha esküvőtökre készültök. A mesés cseresznyevirágok nagyon hamar elcsábíthatnak benneteket, és arra inspirálhatnak hogy az esküvőtök témája is legyen a "cseresznyevirág"..."barackfa-virág", sőt minden sűrű apró virág! Mai bejegyzésünkben 3 új modern meghívót mutatunk be, mely mától már rendelhető nálunk (www.dreamflowers.sokoldal.hu).  Azért bővítjük a cseresznyevirágos meghívóink tárházát, mert évek óta a legnépszerűbb téma, sokan szeretik csakúgy,  mint a rózsaszín-barna-fehér színvilágot ami elválaszthatatlan tőle.

1.virágos - gyöngyös meghívó:2.,3., és 4. képen látható. Meghatározó eleme egy részlet a virágba borult lombkoronából. Az elején csokoládébarna vastagabb szalag díszítés, közepén gyöngyös - virágos díszítéssel. Ha megfigyelitek a gyöngy színét, nagyon hasonlit egy még ki nem nyilt virág-gömböcskére. A belső tokja (háromszög tok) dombormintás. A belső részére is a virágzó lombkoronát terveztük. Légies, halvány rózsaszín színárnyalat jellemzi - jól harmonizál a csokibarna szövegnyomtatási színnel. Rendelési kódja: 7-R-300-R , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

2. LOVE-medálos dísztokos meghívó: Az 5.,6., és 7. képen látható. Ez a meghívó is csillogó kartonból készül, mint mindegyik. Gyönyörű madárka domborminta van az elején, felette pedig ezüst színű LOVE medál egy vékonyka szalagra fűzve. Egyszerű letisztult forma jellemzi. Ajánljuk minden természet és madárka - kedvelő ifjú párnak! Rendelési kódja: 7-R-299-R , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

3. Fényképes meghívó szatén-selyem cseresznyevirággal: sokan szeretnek fotót ajándékozni, s erre az esküvői meghívó kiváló eszköz. Persze csak ha szántok rá időt és némi pénzt, hogy profi fotóssal készíttessetek jó minőségű képeket.  A meghívó belsejének bal oldalára kerül a fotótok, mellé pedig a monogrammotok. Az elejét gyönyörú dombormintás kartonból készítjük. Díszítésként szatén selyem cseresznyevirágot használunk, melyet szirmonként készítünk és belül gyöngyökkel tesszük élethűvé. Rendelési kódja:  7-R-288-R , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Barackpúder színű dobozos meghívók ujjlenyomattal és gyűrűvel

Igazi kis "ékszerdobozok" készültek nálunk nemrég! Barackpúder és türkiz színű dobozos  meghívók, melyekbe arany színű jeggyrű került valamint egy kis extra: az ifjúpár ujjlenyomata! Otthon elkészítették az ujjlenyomatot, majd lefotózták és a kép fájlt elküldték nekünk. Mi megszerkesztettük, türkizzé varázsoltuk és belenyomtattuk a dobozba a szöveggel együtt. Ezáltal nagyon egyedi lett ez a kis ajándék! A doboz teteje dombormintás és strasszok díszítik. Igény esetén bármilyen más színben meg tudjuk alkotni. A képeken bemutatott barackpúder színű meghívó rendelési kódja: R-03/8-2 , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Cseresznyevirágos cappuccino-rózsaszín esküvői meghívó strasszokkal

Az új esküvői szezon különleges, nem mindennapi színpárosítása lesz a cappuccino és a rózsaszín! A cseresznyevirág, a rózsaszirmok és kifinomult romantika kedvelői szinte lubickolhatnak majd a szebbnél szebb esküvői designokban. Máris itt van ez a strasszos virágokkal díszített kinyitható esküvői meghívó, melyet megrendelhettek tőlünk - természetesen BÁRMILYN MÁS SZÍNVILÁGBAN is!!! Nagyon jól mutat csillogó tiszta fehér borítással vagy rózsaszínnel. 2 db kivehető kártya tartozik hozzá. Az első lapon madaras cseresznyevirágos grafika látható, a másodikon pedig egy modern ifjú pár sziluettje. Az egész meghívó báját a modern betétlapok és a csipkézett vintage hatású borítás összessége adja - romantikus kicsit antik külső és igazán mai, trendi grafika! Boríték és nászajándék ötlet kártya is rendelhető hozzá! A termék rendelési kódja: R-C-S-1W/CS-01 , árát honlapunkon  találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Henger alakú asztalszámok és ültetési rend a díszcseresznye virágaival

Fanni és Gergő tőlünk rendelte meg az ünepi asztalokra való asztalszámokat és az ültetési rendet. A csodás japán díszcseresznye (Prunus serrulata) virágmotívumot választották. Ezek a termékek a "Botaniqual Design" kollekciónk darabjai. A hengerek LED mécsessel lesznek megvilágítva este.  Reméljük, hogy az opálosan áttetsző asztalszámokon látványosan kirajzolódik majd a virágzat a mécses fényének hatására. A hengerekre egyébként rányomtattuk a vendégek neveit is, így ha valaki elmulasztaná megtekinteni az ajtónál kihelyezett ültetési rendet, akkor is megtalálja majd a helyét a megfelelő asztalnál. Az ültetési rendet csipkével és strasszokkal tettük különlegessé. A tábla mérete 70 x 50 cm fekvő formátumú, kemény papírból. Akár keret nélkül is megáll bárhol ahová odatámasztjuk, de persze képkeretbe téve még exkluzívabb. A henger rendelési kódja: PA-N-J-001 , darabárak honlapunkon találhatók, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Amennyiben a képen látható ültetési rendet is szeretnétek megrendelni tőlünk, kérjük érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, hivatkozzatok a "japán díszcseresznyés ültetési rendre". Maximális méret 50 x 70 cm, de kisebb méretben is el tuduk készíteni.

Csillogó dombormintás esküvői meghívók szerelmes kolibrikkel

A Kismadaras meghívó kollekciónk újabb csodás darabját készítettük el ezúttal csillogó ekrü színben. Szeretitek a világ legkisebb méretű madarait? Az édes kis kolibriket? Ha még nem hallottátok, akkor eláruljuk, hogy a kolibrik szívritmusa még nyugalomban is elérheti a 600 dobbanást percenként, de ez repülés közben megduplázódhat. (Továbbá hihetetlenül aranyosan horkolnak:)  Szóval ez az őrületes szívritmus számotokra is ismerős lehet, hiszen amikor szerelmesek vagyunk, akkor hasonlókat produkál a mi szívünk is! Öröm volt elkészíteni ezeket a szép meghívókat, melyek külsején lehúzható dombormintás díszcsík van és egy kis "meghívó" feliratos táblácska az említett kismadarakkal. Boríték és nászajándék ötlet kártya igény esetén ehhez a típushoz is renelhető. A meghívó rendelési kódja: NAT-LZ/13-ekrü, árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fényképes, dombormintás cseresznyevirágos esküvői meghívók

Szandra és Balázs számára igazi luxus meghívót készítettünk apró gyöngyös cseresznyevirággal díszítve. A virágokat szirmonként varrtuk össze rózsszín selyem anyagból. Erről a meghívóról igazán elmondhatjuk hogy részletgazdag, és bizony minden apró alkotóeleme külön-külön, jelentős idő ráfordítással készült! A domborítás, a szalag díszítés, a virág díszítés, a szatén dísz csík a betétlapon, a kis zseb, mind 100% "handmade".  Szandráék egy különleges félig-rajz szerű fotót küldtek magukról, melynek rózsaszín árnyalatai harmonizálnak a meghívó színeivel. Szerintünk is nagyon egyedi lett. Csodaszép gyöngyházas papírra nyomtattuk, rendeltek hozzá tartozó csillogó díszborítékot is.

A termék rendelési kódja: 7-R-288-R, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Csoki köszönetajándékok dombormintás csillogó papírban

Ha szeretnétek exkulzív köszönetajándékot, és egyben költséget megtakarítani akkor válasszátok az ültetőkártyaként is használható csoki termékünket. Bármilyen színben el tudjuk készíteni. A fotókon sötétlila-gyöngyházfehér színkombinációt láthattok. A csoki csillogó díszpapírját inda mintával domborítottuk. A szalag csíkot strasszkövekkel díszítettük. Nagyon sokféle stílusú és hangulatú dekorációhoz passzol ez a fajta köszönetajándék. Elhelyezhetitek a tányérokon, vagy az evőeszközök mellett, de ha nem kerül rá a vendégek neve, akkor egy szép kosárban az asztalok közepén, vagy a welcome drink-kel együtt is átadhatjátok vendégeiteknek. A képen látható lila változat rendelési kódja: BBV-003, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Legyezők, lámpás menük és ajándékdobozkák Reni és Tomi cseresznyevirágos álomesküvőjén

Nem is kezdődhetne az idei évünk és az új esküvői szezon szebben számunkra, mint ezekkel csodás fotókkal, melyeket a minap kaptunk Renitől és Tomitól. Mi készítettük számukra a lámpás alakú menü kértyákat, a legyező alakú ültetőkártyákat és a köszönetajándék dobozkákat. Mindezt meseszép virágos-madaras mintázattal, ugyanis esküvőjük témája nem más volt mint a cseresznyevirág.  A sakura japán szó jelentése cseresznye, illetve cseresznyevirág, ami a törékeny szépség és mulandóság, valamint a tisztaság és egyszerűség jelképe. Ennek a kis szimbolikus rózsaszín virágnak az ezrei jelentek meg  Reni és Tomi esküvői díszletében. Valóságos álomképpé változott a monori Nyerges Hotel rendezvényterme. A képek önmagukért beszélnek, elakadt a szavunk, amikor megnéztük őket, nagyon boldogok vagynk hogy a mi termékeink is hozzájárulhattak a feledhetetlen látványhoz.

Sok boldogságot, egészséget és hosszú életet kívánunk az Ifjú Párnak!

♥♥♥

SZOLGÁLTATÓI LISTA

Lámpás alakú menükártyák, köszönetajándék dobozok, legyező ültető kártyák:

VV Dream Flowers Esküvői Meghívók: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Esküvői fotók: Alapi Gábor esküvői fotós

http://www.alapigabor.hu/alapigabor/

Esküvő helyszín: Nyerges Hotel Termál, Monor

http://www.nyergeshotel.hu/

Virágkompozíciók, csokrok és székszoknya dekor: Jégvirág Dekoráció

http://jegviragdekoracio.blogspot.hu/

 

Rózsaszín-barna cseresznyevirágos köszönetajándék dobozkák

Az előző blog-bejegyzésben láthattátok a rózsaszín cseresznyevirágos legyezőket, melyek ültetőkártyaként működnek. Ma pedig megmutatjuk a hozzájuk tartozó szépséges köszönetajándék dobozokat, melyek finom bon-bont rejtenek. Ezúttal az ifjú pár neve és az esküvő dátuma került rá a dobozka tetejére. Csokibarna szalaggal díszítettük, belül szintén a virágzó cseresznyefa ága látható. A dobozok mérete: 5,5 x 5,5 x 5,5 cm-es. A képen Salzburgi bon-bonnal látható, de ha valaki a klasszikus 5 szem cukrozott mandulával vagy esetleg üresen szeretné rendelni, akkor erre is lehetőség van. A dobozka rendelési kódja: CBD-7W/55510, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Másféle sznű szalaggal is rendelhető!

Rózsaszín cseresznyevirágos legyező ültetőkártyák

Renáta és Tamás esküvői asztalai már biztos, hogy meseszépek lesznek, ugyanis elküldtük nekik ezeket a csodás legyezős ületőkártyákat. Összesen 70 db-ot készítettük belőle. Rózsaszín cseresznyevirágos grafikát tettünk rá, csillogó gyöngyházas papírból hajtogattuk. Kérünk mindenkit, hogy amikor megnézi az árat és értékeli, akkor gondoljatok arra, hogy ezek kézzel készülnek, milliméterre pontosan kell hajtani, oda kell figyelni, különben nem lesz ilyen szép! Ezt a terméket igény szerint bármilyen más színben el tudjuk készíteni. A nevek kis cédulákra kerülnek, melyeket a legyező aljához erősítünk kis masnival. A termék rendelési kódja: H-BN-449/rózsaszín. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Púderrózsaszín-arany cseresznyevirágos esküvői szett

Nincs tavasz cseresznyevirágok nélkül! Anita és Csaba kitűnően döntöttek, amikor a cseresznyevirágos-madaradas szettünket választották, púderrózsaszín és arany színben. A fotóink önmagukért beszélnek. Minden csillogó kartonból készült, pasztelles színekkel, letisztult stílusban. A meghívóba színes fotó is került, melyen a menyasszony és vőlegény egymása fonódó karjai láthatók. A kocka alakú  köszönetajándék dobozka mindig a letrendibb megoldások egyike, és persze  izgalmas meglepetés is egyben a vendégek számára. Hiszen ki ne szeretné kikötni a csinos kis masnit és belekukkantani a dobozba? Minden dobozt névre szólóan gyártunk! Érdemes is így rendelni, mert nem kell ültetőkártyára külön költeni.  A meghívóhoz és dobozkához illik a háromszög alakú menükártya - étel és ital listával - ( a harmadik oldalon asztalszám is lehet.) Rózsaszín és arany - ahogy még nem láttátok - íme friss, üde szerelmes hangulatban, apró virágokkal!

A meghívó rendelési kódja: 600-R-80. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A köszönetdobozka rendelési kódja: CBD-7W/55510. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A menü rendelési kódja: UB-4-púderrózsaszín. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu (A menüt a honlapon almazöld és pinkben is láthatjátok, de a szín az áron nem változtat ennél a terméknél.)

Cseresznyevirágos dobozos meghívó - barna és halvány rózsaszín változat

Szolid halvány rózsaszín cseresznyevirágos meghívó készült, az Ifjú Pár kérésére szalag, gyűrű és egyéb díszítőelem nélkül. Csillogó fehér és barna karton kombinációjával, különleges betűtípussal nyomtatva. Igazi kis ajándékdobozok, melyek maximálisan passzolnak egy májusi esküvhöz. A termék rendelési kódja: R-24-1/2013 (szalaggal és gyűrűvel a közepén). Darabára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tavaszköszöntő - Cseresznyevirágok és strasszok a meghívón

A tavasz első napjának előestéjét ünnepeljük mai bejegyzésünkkel. Nagyon vártunk már az új évszakra, és persze az új esküvői szezonra, ami idén sokkal hamarabb beköszöntött...Tehát az Ifjú Párok idén hamarabb ébredtek, mint a természet, így nekünk is sok különlegességgel kell előrukkolnunk. Mi más is lehetne mai témánk, mint egy cseresznyevirágos meghívó, mégpedig 2 közkedvelt színárnyalatban, a rózsaszínben és lilában. Az egyszerű dísztokos formátumot látványossá tettük a strasszos virágokkal, melyeket a  faágakon helyeztünk el a nyomtatott grafikán. A hátlapon a "zseb" alakú tokban 2 kivehető kártyát találunk, az egyiken a szöveg, másikon a közkedvelt nászajándék kérő versike olvasható. A fotók  jól visszaadják a karton selyemfényét, és a  meghívó színárnyalatait. Igazi szemet gyönyörködtető tavaszi értesítő... rendeljétek bátran akkor is ha nyári esküvőtök lesz, hiszen lasan mostmár ideje elkezdeni szétosztani a rokonok között. Rendelési kódjuk: NAT-L-15/rózsaszín és lila. Árukat a honlapunkon megtekinthetitek, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dombormintás dobozos esküvői meghívó - Rózsaszín álom

A dobozos meghívóknak egyfajta sajátos varázsa van, és mi ezt a varázst felerősítjük azzal hogy exkluzív alapanyagokat, gyönyörű textúrákat és grafikákat használunk. Annak érdekében hogy garantáltan elakadjon a lélegzete annak akinek odaadjátok. Nemrég készítettük a képeken látható dombormintás álom-meghívókat, melyeknek látványa tényleg rabul ejti az embert, emlékeztet bennünket a régi antik kis ékszeres dobozokra, melyeket hercegkisasszonyok őriztek, elrejtve benne legféltettebb  kincseiket. A mi kis dobozaink is kincset rejtenek, egy szép aranyszínű karikagyűrűt, mely számotokra a legbecsesebb és jelképezi az ujjatokon már ott csillogó eljegyzési gyűrűt, és magát a frigy létrejöttét. Nektek is lehet ilyen csodás meghívótok, csak időben szóljatok nekünk, mert az elkészítésre több időt és munkát kell szentelnünk, hogy az ilyen igényes és szépséges legyen! A meghívó rendelési kódja: R-7, árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csokoládébarna dísztokos meghívó inda mintával 2.

Már az előző szezonban is, és most is az eladási toplistánk élmezőnyében jár ez a letisztult csokibarna-fehér dísztokos meghívó. Népszerűsége elmondások alapján abban rejlik, hogy egyszerű, kontrasztos és elegáns. A csokoládébarna jelképezheti a férfit - a Vőlegényt, a fehér szín pedig a nőt -a Menyasszonyt. Mivel nem csak egy betétlap helyezhető a kis "zseb" alakú tokba, így lehetőség nyílik arra hogy akár térképes információval ellátott betétlapot vagy nászajándék-ötlet kártyát is beletegyünk. Tehát praktikus azok számára is akik több információt szeretnének közölni a rendezvényről. A színe, formája és gyönyörű grafikája  révén többféle stílusú esküvői tematikához  passzol ez a meghívó: pl.  elegáns, vagy rusztikus, de akár romantikus, kastélyos, erdei mennyegzők méltó hírnöke lehet. A meghívó rendelési kódja: 599-2-112, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Almazöld cseresznyevirágos meghívó egy kis narancssárgával

Most tavasszal igazán nem panaszkodhatunk az ifjú párok színválasztásaira.  Ahány megrendelő, annyi színvariáció. Jönnek a virbáló élénk színpárok, mint a képeken látható almazöld és narancssárga, mely egyértelműen a frissességet idézi. Tudtátok, hogy Kínában és Japánban a narancssárga a szeretet és a boldogság színe? A Buddhista szerzetesek ruhájának élénk narancssárga színe a megvilágosodás fényét és az isteni szeretetet szimbolizálja. Az almazöld pedig soha nem lehet unalmas. A zöldet szinte mindenki szereti, mert eszünkbe juttat egy finom almát, egy üde virágos rétet, faleveleket. Ezeket a szép madárkás - cseresznyeágas  dobozos meghívókat elkészítettük már egy jópár színvariációban, és mindig fantasztikusan jól mutatnak.  Bíztatunk tehát mindenkit, hogy bátran merjetek belevágni az élénk színű esküvői dekor tervezésébe, kínálatunkban találtok hozzá bőségesen kontrasztos árnyalatú meghívókat, melyek méltó előhirnökei lesznek a nagy eseménynek és ízelítőt adnak a várható mesés dekorációtokból. A bemutatott meghívó rendelési kódja R-20/2013 (narancs szalaggal), árát  honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő II. : A strasszköves cseresznyevirágok varázsa

A ""sakura"" szó a cseresznyefát és annak virágát jelenti, ami Japán nem hivatalos nemzeti virága. Évszázadok óta ünnepként tartják számon, mikor tavasszal elborítja a fákat a hófehér vagy világos rózsaszínű sziromtenger. Csak pár napig virágzik . A japánok sakura időszakát kiemelt - ünnepi- eseményként kezelik, ez az ún. ""hanami"". A hanami egyszerű tevékenység: leülünk egy fa alá, és simán csak élvezzük a rengeteg virág látványát, kikapcsolódunk, pihenünk. Az első bimbóktól (kaika) a teljesen kinyílt virágig (mankai) nagyjából egy hét telik el, és egy újabb hét múlva már le is hullnak a szirmok – vége a varázslatnak. Japánban a természet múlandóságát jelenti, hiszen a virágzás oly rövid idő alatt lezajlik. E mulandóság emlékezteti az embert arra, hogy boldogabban, vidámabban élje napjait, ne sietesse az amúgy is rohanó időt, és lássa meg a mindennapi apró csodákat. Tehát a cseresznyevirágzás témája gyönyörű, nem csoda hogy évszáadok óta megihlette a művészeket, és most bennünket is. Cili és Zoli különleges cseresznyevirágos meghívóit aprócska virág alakú csillogó pink strasszkövekkel díszítettük, aprólékos munkával. Ezek az egyszerű, de mégis kedves kártyás meghívók 2 lapból állnak: a kisebb fedőlap szalaggal átfűzve beborítja a nagyobbat, melyen a szöveg olvasható. Megrendelhető türkiz színben is. A bemutatott pink változat rendelési kódja: NAT-L-V/82, árát a honlapunkon találjátok, a 'Nature and Love' meghívó kollekciónkban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő I.: Lila cseresznyevirágos meghívók és papírlegyező ültetőkártya

Minden évben stílusosan, lélegzetelállító virágos esküvői meghívókkal köszönjük a tavaszt. Idén ezekkel a keleties hangulatú díszdobozos csodákkal örvendezünk a Nap első sugarai láttán. Nálunk nincs tavasz és nyár cseresznyevirágok nélkül, évről-évre mindig vannak fiatal párok, akik menthetetlenül beleszeretnek a cseresznyevirág és a madárkák szívmelengető motívumába. A képeken látható díszdobozos meghívókat Eszternek és Csabának készítettük, és ezúton kívánunk nekik hosszú együtt töltött boldog éveket. A dobozok, és a benne található összehajtott kártya csillogó kartonból készültek, és levendulalila szalaggal díszítettük őket. Ha valakinek  a képek láttán megdobban a szíve,és az egész esküvői dekorációt ezzel a lila virágos grafikával szeretné, akkor figyelmébe tudjuk ajánlani a csillogó papírlegyező ültetőkártyát. A kis kártyáján látható  a vendég neve és egy vékony szalag rögzíti a legyezőhöz. El tudjátok képzelni hogy a kör alakú asztalokon, minden tányérban egy ilyen szép ültetőkártya emeli a dekoráció hangulatát??? Mi nagyon is el tudjuk képzelni. A meghívó rendelési kódja U-B-22/70 , árát honlapunkon találjátok:

www.dreamflowers.sokolda.hu

A legyező ültetőkártya rendelési kódja: H-BN-499/lila, árát honlapunkon itt találjátok:

www.dreamflowers.sokodlal.hu

 

Dobozos meghívók csipkével és fecskékkel

Az október számunkra azért csodás és izgalmas időszak mert rengeteg újdonsült, boldog szerelmes pár keres bennünket  e-mailekkel és hívásokkal tavaszi esküvőjük kapcsán. Számukra az ősz nemhogy az elmúlást hanem a szervezést, egy új élet  előkészítését jelenti. Már keresik a tavasz színeit, tervezik a dekorációt, az esküvő tematikáját. Éppen ezért mi is készülünk az újdonságokkal, és mai bejegyzésünk is egy kis kedvcsináló ehhez az elragadó kis dobozos meghívóhoz. Idén sajnos már nem látunk fecskéket, de gyorsan eltelik a néhány zordabb hónap, és ismét visszatérnek hozzánk.  Tehát a tavaszi esküvők gyönyörű motívuma lehet a meghívón látható szerelmes fecskepár. A dobozkát díszítő csipke -mint az esküvői ruha szimbóluma-,  és a meghívóba nyomtatott fényképetek gondoskodnak arról, hogy egy igazán egyedi és szívmelengető ajándék válljon a dobozkából. Extraként megemlítjük, hogy a meghívóba belefér a nászajándék tipp versike is... Reméljük sokak szívének lesz kedves ez a termékünk is. Rendelési kódja NAT-L-F-60009/5, árát honlapunkon találjátok, klikk a a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lila cseresznyevirágos dobozos meghívó

A cseresznyevirág, mint az esküvő alaptémája, mindig kitűnő választás. A cseresznyevirág Japán nemzeti jelképe, apró szirmai egyben az élet körforgását, a folyamatos megújulást szimbolizálják. A vibrálással teli élénk színe végtelenül romantikus hangulatot fog kölcsönözni az esküvőnek! Ha pedig mindezt lilában képzeljük el, akkor elmondhatjuk hogy valóban egy nagyon trendi és különleges dekort választottunk. A képeken bemutatott dobozos meghívókat  Rita és Miklós számára készítettük szeptember elején tartandó menyegzőjükre. A csillogó dobozkákat levendulalila szaténszalaggal díszítettük, a dobozok teteje pedig sötétlila (szilvalila) kartonból készült. Igazán elbűvőlő kompozíció, mely igényességet és  kifinomultságot áraszt. Nem csak levendulalila szalaggal mutat ilyen jól, mint látjátok, a rózsaszín virágok kiemelik a lila színt, ezért ha rózsaszín szalagdíszítést választotok rá, azzal is nagyon különlegessé tehető a dobozka. Természetesen ha szettet akartok rendelni, nagyon szívesen elkészítjük a meghívóhoz illő menükártyát, ültetőkártyát, köszönetajándékot vagy ültetési rendet--- érdeklődjetek e-mailben ezek felől (dreamflowersdesign@gmail.com). A meghívó rendelési kódja R-15/2013. Árát honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld cseresznyevirágos menükártyák

Vibráló, üde zöld cseresznyevirágos menü-háromszögeket készítettünk, és már itt is vannak a fényképek róluk mindazok örömére, akik már eldöntötték hogy az esküvői dekorációjuk színe a friss, vidám almazöld lesz. Szeretettel ajánljuk azok figyelmébe is, akik az ünnepi asztalok közepére például nagy gyümölcstálakat szeretnének, ugyanis a színes gyümölcsök mellett ezek az almazöld szalagos menük igazán jól mutatnak. Igény szerint a 3 oldala közül az egyikre akár asztalszámot is nyomtathatunk. Ha szeretnétek ültetőkártyát vagy köszönetajándékot a képen látható zöld cseresznyevirágos grafikával, természetesen mindent meg tudunk tervezni. A menükártya rendelési kódja: U-B/4-almazöldmenü. Az  árát  honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Jókívánság kalitka - Vendégkönyv helyett

Eheti újdonságunkat mutatjuk be mai bejegyzésünkben, mégpedig ezt az elragadó kis madárkalitkát amelyet esküvői vendégkönyv helyett ajánlunk, és mától megrendelhető nálunk. Amint a képeken is látjátok egy fehér színű kinyitható kis fém kalitkáról van szó, amibe a vendégek beledobálhatják a jókívánságokkat teliírt céduláikat. A bemutatott design szorosan kapcsolódik az előző Blogbejegyzéshez, ahol a fecskés dísztokos meghívónkat láttátok. A jókívánság cédulák is ezzel a fecskés grafikával készültek. Ami a legjobb, hogy bármilyen, a honlapunkon (www.dreamfowers.sokoldal.hu) fellelhető grafikával el tudjuk készíteni a jókívánság kalitkás szettet, így ha nálunk rendelitek a meghívót, menüt és ültetőkártyákat akkor természetes, hogy  a kis cédulákat is meg tudjuk alkotni a kért színvilágban és grafikával! A szett tartalmazza a feldíszített kalitkát,  és 60 db szalaggal ellátott jókívánság cédulát. Ha nem fogadtok fel méregdrágán dekoros céget, de mégis szeretnétek egy kicsit különlegesebb dologgal előrukkolni az esküvői dekorban, akkor ez a kis kalitka nagyon jó választás mert nem csak jól mutat, hanem a vendégek nagy örömmel fogják körülállni és gyártják majd Nektek a jókívánságokat. Felkérhetitek a koszorúslányokat is, hogy vigyék körbe  a vendégek közt és kérjék meg őket, hogy dobjanak bele egy-egy jókívánságot, gondolatot, ami épp eszükbe jut. Az esküvő után pedig a kalitka nagyon jól hasznosítható, mert kedves dekorációja lehet a lakásnak, tehettek bele ki cserepes virágot, mécsest vagy felakaszthatjátok balkonra vagy télikertbe. A szett megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mai címen, árát honlapunkon láthatjátok, a "Nature and Love" kollekciónkban, nem drágább mint egy hagyományos vendégkönyv, de több fantázia van benne, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szerelmes fecskék és virágok - Fényképes dísztokos meghívó tavaszra-nyárra

Mai bejegyzésünk egy újabb meseszép meghívóról szól, amely fényképes, romantikus, ugyanakkor modern, és szintén azoknak készül akik szeretik a természetet, a madárkákat, virágokat és a kedves dolgokat. Melinda és Peti pontosan ilyen jólelkű fiatal pár volt, és nagy örömmel vették birtokba ezeket az általunk készített különleges meghívókat. Mindig arra törekszünk, hogy minden egyes termékünknek sajátos hangulata, színvilága legyen, képviseljen egy stílust, egy életérzést, és ezúttal is sikerült megvalósítani mindezt. Mostanában nagyon divatos lett a praktikus dísztokos meghívó formátum, és a fénykép, amely egyedivé teszi az egészet, így Melindáék esetében is ez volt a két legfontosabb szempont: kivehető legyen a kártya és rajta legyen a fénykép színesben! Az egész meghívó gyöngyházas csillogó fehér kartonból készült, élőben még szebb mint az alábbi képeken. Fiatalság, életöröm és szerelem -ezek jutnak eszünkbe ha látjuk ezeket a szép esküvői értesítőket. A bemutatott meghívó rendelési kódja: NAT-L-F-60009/5. Árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld cseresznyevirágos dobozos meghívó és legyező köszönetajándék

Nálunk minden tavasszal nagy népszerűségnek örvendenek a cseresznyevirágos-madárkás meghívók. Mindenki várja már, hogy a hosszú tél után virágba boruljanak fák, ráadásul az idei ifjú pároknak az esküvő szervezése és izgalma is benne van a levegőben. Az üde tavaszi színek közül az idei sláger egyértelműen az almazöld, mint azt korábbi bejegyzéseinkben is olvashattátok. A képen látható doboz alakú meghívó a legújabb modelleink közé tartozi. Klasszikus cseresznyevirág mintájával és a 2 kis madárral a tetején hamar belopta magát a házasulandók szívébe. Ha pedig a keleties cserezsnyevirágot választjuk az esküvő alaptémájának, akkor kitűnű köszönetajándék lehet a hölgyek számára a faragott bambusz legyező, amelyet kis cédulával látunk el, névvel és "Köszönjük" felirattal. A bambusz legyező áráról érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A dobozos meghívó rendelési kódja R-20/2013, árát honlapunkon is megtaláljátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cukrozott mandulás köszönetajándék dobozka és menü kártya cseresznyevirággal

Biztosan emlékeztek még Lilla és Péter pink-barna színű cseresznyevirágos meghívójára, amit korábbi bejegyzésünkben mutattunk be, és talán az egyik legnépszerűbb termékünkké vált azóta. A rendelési toplistán az első 5-ben van benne:) Most pedig itt van Lilláék csodaszép névre szóló köszönetajándéka és menüháromszögei. Kérésükre minden egyes cukrozottmandulás dobozkát névvel láttunk el, így ültetőkártyaként is használhatták őket. És persze így sokkal személyesebb is az ajándék. A menüháromszög 3 oldalán foglalt helyet a menü, az italválaszték és az asztalszám is - ez szintén nagyon praktikus megoldás. A dobozkákat és a menüket is szaténszalaggal díszítettük, természetesen az idei év slágerszínével, amely nem más mint: a pink! Nem lehet és nem is tudjuk megúnni ezt a színt, hiszen annyira vidám, vibráló és annyira illik az esküvő hangulatához. Öröm volt elkészíteni ezt a sok szép terméket, külön köszönet Dobos Andreának (Rábaparti Panzió, Győr) aki segített Lilláéknak rátalálni a honlapunkra és választani a kínálatunkból. Ha Ti is szeretnétek hogy készítsünk Nektek ilyen szép esküvői asztali kiegésztíőket, várjuk rendeléseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A képeken látható menü és köszönetajándék árát a honlapunkon láthatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cseresznyevirágos díszdobozos meghívó -TAVASZKÖSZÖNTŐ:)

Idén az első gyönyörű tavaszi hétvége volt a mostani...VÉGRE! Mi mással is köszönthetnénk a tavaszt, mint Lilla és Péter csodaszép cseresznyevirágos meghívóival, amit hétvégén készítettünk el. Mint látjátok, csokoládébarna csillogó kartonból készítettük a meghívó dobozát, és pink színű szalaggal díszítettük magát a meghívót. A csokibarna-pink-fehér színösszeállítás sikere a színek erős kontrasztjában rejlik. A meghívót és a díszdobozon lévő díszpapírcsíkot is csillogó papírból készítettük. A grafika a közkedvelt virágzó csrersznyefa, amelynek ágain 2 szerelmes kismadár ül. Azt hiszem a képek magukért beszélnek...Ennek a kedves fiatal győri párnak, Lillának és Péternek sok boldogságot kívánunk:) A meghívó rendelési kódja: U-B-22/3. Az áráról a honlapunknok tájékozódhattok, katt ide: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/ujdonsag

ÉLJEN A TAVASZ ÉS A SZERELEM:)!!!

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT