V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Dóri és Ádám esküvői csoki köszönetajándékai

Most érkeztek ezek a gyönyörű képek egy kedves ifjú pártól, Csordás Dóra -tól és Ádámtól. Mi készítettük a kis csoki köszönetajándékukat, csipkével, apró gyönggyel díszítve. Apró momentuma volt ez a Nagy Napjuknak, ők mégsem felejtették el a munkánkat, és megköszönték, ami nagyon jól esett. Köszönet, hogy minket választottatok, sok boldogságot, hosszú boldog életet kívánunk:)

Táblás csokoládék egyedi grafikával, névre szólóan

Egy kedves házaspár, Tímea és László - akik korábban az esküvői meghívóikat is tőlünk rendelték - idén egy kis extra ajándékot szerettek volna adni rokonaiknak, és barátaiknak, így elkészítettük számukra ezeket a kedves macis karácsonyi csokikat. A hagyományos képeslap helyét vették át ezek a cuki csokik, így tettünk rá egy bélyeg grafikát is, amin egy rendőr hóember látható.  Ez a kis motívum jelzi, hogy mindketten a rendőrségnél dolgoznak. A csokik hagyományos nagy méretű tejcsokik: 16 x 7 cm-esek.

Ha bárki szeretne ötletes ehető ajándékot adni nagy mennyiségben,  bármilyen ünnep alkalmából, akár céges vagy privát rendezvényekre, szívesen megvalósítjuk az egyedi táblás csoki igényeket. Logót, akár meghívó szöveget, egyedi grafikát, személyes családi fotókat is rá tudunk nyomtatni, megtervezzük álmaitok csokipapírját!

Rendelés felvétel e-mailben: dreamflowersdesign@gmail.com

Honlapunkon már elérhetőek a díszdobozos

csoki meghívók is, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Lila díszdobozos tekercses esküvői meghívó és csoki köszönetajándék

Megérkezett a legújabb díszdobozos meghívónk, amely vidám és elegáns egyszerre! A jó hír pedig hogy bármilyen más színben is rendelhető, ha esetleg nem a képeken látható lila változatot szeretnétek. A hosszúkás doboznak levehető kis teteje van, a dobozban egy szép tekercs rejti a meghívás szövegét. A tekercsen elég sok hely van ahhoz is, hogy még elférjen rajta egy nászaándék ötlet is. Csillogó gyöngyházas kartonból készül és vékony kis szalaggal kötjük meg, igazi kis ajándék! Ehhez a meghívóhoz ajánluk a trendi csoki köszönetajándékunkat, illetve bármilyen más terméket szívesen megtervezünk a bemutatott grafikával (menükártya többféle formában, ültetőkártyák, ültetési rend és ami még szükséges ). A meghívó rendelési kódja: D-2018/80012, árát és színváltozatait honlapunkon találjátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A csoki rendelési kódja: MY/807, árát és színváltozatait honlapunkon találjátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám csokikocka köszönetajándék púder-rózsaszín színekkel

Egy fergeteges lagzihoz szükség van vidám köszönetajándékokra  is, melyek képviselik az ifjú pár jó humorát, életkedvét és játékosságát. Dorottyának és Krisztiánnak készítettük a fotókon látható jópofa csokikat vidám grafikával, púder-rózsaszín színvilággal. Minden vendégnek nagyon fog tetszeni, az biztos...! A grafika egy menyasszonyt és vőlegényt ábrázol, a fiú égbe emeli aráját. A képek magukért beszélnek, nekünk is nagyon tetszik, örülünk, hogy vannak jó humorérzékkel megáldott, vicces ifjú párok, akik szívesen választják a vidám-bevállalós termékeinet. A csokik rendelési kódja: S-06, árakat honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 
Csipkerózsika álma - Rózsás legyező meghívó és köszönetajándékok

Kedves Menyasszonyok! Mitán Hercegetek felébresztett benneteket csókjával (illetve  a szikrázó eljegyzési gyűrűvel) itt az ideje ébren folytatni az Álmot és beszerezni minden trendi kiegészítőt, mely egy hamisítatlan Csipkerózsika stílusú esküvőhöz szükséges. Hódítanak a rózsás-virágos irányvonalak, így mától megrendelhetők tőlünk a fotókon látható exkluzív rózsás termékek. Legyen a meghívótok is különleges, íme a csodás legyező alakú meghívó, amely megfelel méretileg is egy  valódi legyezőnek, és jó szolgálatot tehet, ha a vendgek magukkal hozzák a ceremóniára ha hőség fenyeget. Csillogó ekrü papírbl készítjük és mályva-rózsaszín és levél-zöld szalaggal díszítjük.  Köszönetajándékok terén 3 féléből is tudtok választani.  A romantikus  rózsa gyertya a hölgy vendégek szívét fogja megdobogtatni. Kis organza tasakban kínáljuk, mindegyiket ellátjuk címkével melyen a vendég neve szerepel, így ültetőkártyaként is használható. Uraknak ajánljuk a csoki köszönetajándékot (bár az az igazság hogy nincs a csokinál univerzálisabb ajándék hiszen egész pici gyerekektől kezdve, idős nagyszüleinkig mindenki imádja a csokit). Szinte biztos hogy a lagzi végére már csak az üres csokipapír marad emékbe mert mindenki elfogyasztja. Ha pedig a tradicionális köszönetajándékot részesítitek előnyben, azaz az 5 szem cukrozott mandulát, akkor a rózsás díszdobozunk lesz a befutó. Sőt saját készítésű ajándéktárgyaitok is beleférnek.  Megéri a szép díszdobozos csomagolás, hiszen minden dobozt ellátunk a vendégek nevével, ráadásul szinte mindenki szeret meglepetést kibontani. A termékek rendelési kódjai:

Legyező meghívó: B-016/77, árért kattinst IDE

Rózsa gyertya kis organza tasakkal: DGY-20/rózsás árért kattinst IDE

Csoki köszönetajándék: BBV-307, árért kattinst IDE

Exkluzív rózsás köszönetajándék díszdoboz: CBD-6W/333, árért kattinst IDE

További termékeink és árak megtekinthetők honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csoki köszönetajándékok dombormintás csillogó papírban

Ha szeretnétek exkulzív köszönetajándékot, és egyben költséget megtakarítani akkor válasszátok az ültetőkártyaként is használható csoki termékünket. Bármilyen színben el tudjuk készíteni. A fotókon sötétlila-gyöngyházfehér színkombinációt láthattok. A csoki csillogó díszpapírját inda mintával domborítottuk. A szalag csíkot strasszkövekkel díszítettük. Nagyon sokféle stílusú és hangulatú dekorációhoz passzol ez a fajta köszönetajándék. Elhelyezhetitek a tányérokon, vagy az evőeszközök mellett, de ha nem kerül rá a vendégek neve, akkor egy szép kosárban az asztalok közepén, vagy a welcome drink-kel együtt is átadhatjátok vendégeiteknek. A képen látható lila változat rendelési kódja: BBV-003, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Vidám csoki köszönetajándékok

"Emeljük poharunkat!" - mutatja ez a szó szerint enivaló köszönetajándék, s mielőtt bárki hamar felfalná, érdemes egy pillantást vetni ezekre a csokikra. A vidám "pálcika" ifjú pár alatt látható a vendég neve, így ültetőkártyaként is használható. Igen nagy létszámú esküvőkre is költséghatékony megoldás. Bármilyen színű szalaggal rendelhető. A bemutatott vidám grafikás csoki rendelési kódja: 00098-B (sötétlila szalaggal). A termék árát megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fekete-fehér damaszkuszi mintás menükártya és csoki köszönetajándékok

A fekete-fehér asztali kiegészítőknek mindig meg van a varázsa, hiszen nem túl gyakori, hogy egy ifú pár pont e két színt válssza. Általában megjelenik még egy vidám árnyalat, jelen esetben a rózsaszín. A damaszkuszi minta szépségét is igazából az éles kontrasztok hozzák ki, ettől lesz látványos és elegáns. Tudjátok miért jó a damaszkuszi mintázat? Mert egy antik, kastélyos esküvőhöz éppúgy passzol, mint egy minimál stílusú modern környezetben megrendezett menyegzőhöz. A fotókon látható háromszög menü és a trendi csoki köszönetajándékok biztos, hogy emlékezetes momentumai lesznek a Nagy Napnak. A menü rendelési kódja: H-AN-66/fekete-fehér, árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowes.sokoldal.hu

A csoki köszönetajándék rendelési kódja: MY/23-fekete-fehér , árát szintén megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowes.sokoldal.hu

 

Rózsaszín-barna cseresznyevirágos köszönetajándék dobozkák

Az előző blog-bejegyzésben láthattátok a rózsaszín cseresznyevirágos legyezőket, melyek ültetőkártyaként működnek. Ma pedig megmutatjuk a hozzájuk tartozó szépséges köszönetajándék dobozokat, melyek finom bon-bont rejtenek. Ezúttal az ifjú pár neve és az esküvő dátuma került rá a dobozka tetejére. Csokibarna szalaggal díszítettük, belül szintén a virágzó cseresznyefa ága látható. A dobozok mérete: 5,5 x 5,5 x 5,5 cm-es. A képen Salzburgi bon-bonnal látható, de ha valaki a klasszikus 5 szem cukrozott mandulával vagy esetleg üresen szeretné rendelni, akkor erre is lehetőség van. A dobozka rendelési kódja: CBD-7W/55510, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Másféle sznű szalaggal is rendelhető!

Vidám csokikocka köszönetajándékok és poháralátétek

Egy fergeteges lagzihoz szükség van vidám köszönetajándékokra és ültetőkártyákra is, melyek képviselik az ifjú pár jó humorát, életkedvét és játékosságát. Krisztinek és Lacinak készítettük a fotókon látható jópofa csokikat és poháralátét ültetőkártyákat. Minden vendégnek nagyon fog tetszeni, az biztos...! A grafika egy menyasszonyt és vőlegényt ábrázol, amint az ara éppen vonszolja a választottját az oltárhoz... A képek magukért beszélnek, nekünk is nagyon tetszik, örülünk, hogy vannak jó humorérzékkel megáldott, vicces ifjú párok, akik szívesen választják a vidám-bevállalós termékeinet. A csokik és poháralátétek darabáráról honlapunkon találtok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Filmkocka csoki köszönetajándék fotóval - lila színben

Ha ötletes és költséghatékony köszönetajándékot szeretnétek, rendeljétek tőlünk ezeket a csokikockákat, melyek életetek egy filmkockáját jelképezik. A csokikra egy rólatok készült fotót nyomtatunk, valamint a neveteket és esküvőtök dátumát. Ildi és Joci lila színben rendelte meg tőlünk, de bármilyen színben el tudjuk készíteni, akár a klasszikus fekete filmkocka keretezéssel is. Fontos, hogy mindig jó minőségű fotót küldjete nekünk.  A csokik mérete 3,5 x 3,5 cm. A fotókon bemutatott lila színű változat rendelési kódja: HF-01-lila, árát itt találtok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Világoskék csoki köszönetajándék romantikus hintóval

Anna és Károly kastélyos esküvőjére készítettük a fotókon látható csoki köszönetajándékokat, melyek mindegyikére neveket is nyomtattunk így szuper ültetőkártyák lettek belőlük. A lovas hintó az egyik legtrendibb motívum mostanában, és elválaszthatatan a romantikától, főleg ha az ismert mese, a Hamupipőke történetére gondolunk. Hamupipőke egy csillogó hintón ment a bálba álmai hercegéhez, melyet előzőleg egy jóravaló tündérboszi varázsolt neki, mégpedig tökből! Mi pedig bármilyen más színben el tudjuk készíteni a hintós csokikat, hoy passzoljanak az esküvői dekorációtok színéhez. A képken látható kék színű rendelési kódja: 000105/B-kék , ára megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Az új esküvői szezonban tehát trendi lesz minden motívum, mely a romantikus mesékből származik. Meghívót it készítettünk már az említett hintós grafikával, ha szeretnétek megnézni, az alábbi linkeken megtaláljátok itt a Blogban:

http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2015/03/25/csipkes-dobozos-meghivo-ai-ifju-par-hintojaval

http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2015/08/14/dobozos-meghivo-hintoval-es-fotoval

Neobarokk szett halványlila színben

Biztosan több helyen is olvastátok már a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) és itt is  a Blogban, hogy minden meghívónkhoz tudunk készíteni menükártyát, köszönetajándékot és ültetőkártyát. Ma a gyönyörű lila neobarokk meghívónk szettjét mutatjuk be fotóinkon. Maga a meghívó a népszerű és praktikus "zsebes" kategóriába tartozik. Ha szétnyitjátok, akkor a betétlapot és a nászajándék ötlet kártyát egy zseb alakú tokból tudjátok kihúzni. A neobarokk stílusra igencsak jellemző aprólékos és  finom motívumok és látványos növényi mintázatok kombinációi. Ezt hatásosan jelenítetük meg a keretezés révén. Az ültetőkártya nem más mint egy csoki köszönetajándék. A csokipapír fenti részén, a  díszes kis keretbe az ifjú pár monogrammját nyomtattuk. Nagyon elegáns, szolid ajándék. Ne idegeskedjetek amiatt, hogy mi legyen a köszönetajándék... A csoki mindig trendi, főleg ha ilyen szép a csomagolása és névre szól. A háromszög alakú menükártyát egyaránt ajánljuk hosszú asztalokhoz és kör asztalokhoz. Asztalszámot is tudunk nyomtatni az egyik oldalára, vagy akár fotót az  ifjú párról...

A meghívó rendelési kódja: OP-98-levendula lila, darabárát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A csoki köszönetajándék rendelési kódja: 044-B-44, darabárát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A menü rendelési kódja: H-AN-118-lila, darabárát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:  www.dreamflowers.sokoldal.hu

Igény estén a halvány lila szín helyett más színnel is meg tudjuk alkotni a meghívót, érdeklődjetek e-mailben: dreamflowersdesign@gmail.com

Botanical Design VI. - A mesés tearózsa, a vintage esküvők királynője

A tearózsa (Rosa hybrid) a kert igazi ékessége, a virágok királynője. Virágzási idejük kora nyártól egészen a fagyokig tart (júniustól novemberig). Ennek a típusnak van a legnagyobb színválasztéka, valószínűleg ezért is lett az ünnepi csokor-kompozíciók egyik legnépszerűbb alkotóeleme, valamint a vintage stílusú esküvők fő virágdísze. Mint tudjátok,  a vintage --azaz régies-- , antik hangulatú  lakodalom díszes, sok a csipke és rengeteg  az izgalmas, ódon kiegészítő. A helyszín általában egy vidéki kastély, egy erdőszéli romantikus hotel, vagy ódon fogadó. Ha Nektek is tetszik az ilyesfajta stílus, mindenképpen jó választás lehet az új, tearózsás szettünk, mely teljes mértékben passzol egy gazdag antik-rózsás díszlethez. Mától megrendelhetitek tőlünk bármelyik elemét.

Romantikus csipkés meghívó: különlegességeként kiemelnénk a belső részét, melyet égetéses technikával készítünk antik hatású vászonos kartonból. Természetesen vaódi minőségi török csipkét használunk a díszítésére, mégpedig ekrü színben - ez utalhat akér a menyasszony csipkeruhájára vagy kesztyűjére is. A meghívó rendelési kódja: R-C-S-129/909 , árát megtaláljátok a honlapunkon itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Üvegekre ragasztható rózsás címkék: az utóbbi időben nagy igény lett öntapadós címkékre, ugyanis sok Ifjú Pár házi bort, pálinkát vagy házi készítésű szörpöt ad útravalóként a vendégeknek az est végén. A képen láthatjátok, hogy a címkén a vendég neve is szerepel, azaz pl. " Csillának szeretettel házasságkötésünk alkalmából". Tehát használjátok ki a lehetőséget, hogy vállaljuk, hogy minden címkére más-más nevet nyomtatunk. A névlistát rendeléskor mellékeljétek. A címkék áráról e-mailben érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön, és ne felefjtsétek megadni azt is, hogy mekkora legyen a méretük, mert ugye az üvegeitekhez leginkább megfelelőt kell majd gyártanunk.

Csoki köszönetajándékok, mint ültetőkártyák: költséghatékony megoldás ez a finom kis csoki, természetesen névvel ellátva készítjük és nem csak a gyerekek nagy kedvence. Elmondások alapján jópár éhes vendég elfogyasztja már az első 10 percben...dehát ez a csokik sorsa. Rendelési kódja MY/34, árát megtaláljátok honlapunkon, az extra akciós csokiknál itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Kihajthatós menükártya - akár egy retikülben v. zakó zsebben is elfér: Egy igazán elegáns esküvőn, a terembe lépve a vendégek "welcome drink"-et kapnak, és ilyenkor az ital mellé megkaphatják ezt a csinos kis kihajtható könyvecskét, ami tartalmazza az ételeket, hagyományos italokat, koktélokat (esetleg a csokiszökőkút asztal finomságait) de még az est programját is. S mivel mindenki kap egy ilyet, szép emlék lehet... nem lesz útban, elrejthető egy kistáskában vagy a férfiak oldalzsebében. Rendelési kódja: NAT-L-TZS/0011, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Reméljük elnyerte tetszéseteteket ez a különleges kollekció, bátran kérjetek pontos árajánlatot e-mail címünkün: dreamflowersdesign@gmail.com

Ha tetszenek Nektek azok a termékek, melyeken különféle növényeket és virágokat ábrázolunk, tekintsétek meg Botanical Design kollekciónkat itt a Blogban:

www.dreamflowersdesign.blogger.hu

 

Vidám csokikocka köszönetajándékok - építsetek csokipiramist!

Idén tavasszal is sok kedves kis csoki köszönetajándékot készítünk a vendégeitek számára...Ami újdonságként hatott és --örültünk is neki nagyon--, az  hogy sok Ifjú Pár úgy döntött, hogy a körasztalok közepére egy szép tálra "épít" csokipiramist, pont úgy mint ahogy mi is bemutattuk az évek során itt a Blogban. Szuper ötlet, hiszen nagyon fel tudja dobni az asztal hangulatát, és az biztos, hogy az est végére az egész el fog fogyni (ha nem is eszik meg az összeset, de elteszik emlékbe a vendégek)....tehát költséghatékony dekorációs elemmé vált a csokink, s némi virággal körülrakva egyenesen szemet gyönyörködtető díszlet lesz!!!

Nagy öröm ez nekünk, hiszen ebből is látszik, hogy megéri itt a Blogban igényesen bemutatni munkáinkat, mert sok segítséget nyújthat.  Sőt, jópár dekorációs problémakör is megoldódik, ha tőlünk rendeltek. A kis csokikat egyébként használhatjátok ültetőkártya helyett is, mint a fotókon látható vidám filmcsíkos változat esetében történt.  Ildikó és Balázs eskövőjére készültek, ezúton is sok boldogságot kívánunk Nekik.

Készítettünk egy kis fényképes összefoglalót néhány látványos csokiról, melyek mindegyike megrendelhető tőlünk, darabárukat megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Arany mintás menükártya és csoki köszönetajándék

Igaz, hogy még a nyár sem kezdődött el, de sok ifjú pár keresett meg bennünket szeptemberben tartandó esküvőjükkel kapcsolatban. Így ma hoztunk egy arany mintás menüt és csoki köszönetajándékot, ugyanis a nyárutó és ősz legkedveltebb színe az arany, s múlt évben is rengeteg csillogó arany színű munkánk volt. A képeken látható termékek is még az ősszel készültek egy nagyon elegáns esküvőre. A háromszög menükártya különlegssége, hogy strasszkövek díszítik minden oldalát. A csoki köszönetajándékon ezúttal az ifjú pár nevét jelenítettük meg, de akár a vendégek nevei is szerepelhetnek rajta (így ültetőkártya lesz belőle). Egyébként ha kínálatunkból bármelyik menüháromszög megtetszik, akkor tudtok kérni tőlünk hozzá illő csokikat (pl. az extra akciós csokik méretében, amit megtaláltok: ITT)), mert rá tudjuk szerkeszteni a menü mintázatát, s így egyéges lesz a szett. A bemutatott menü rendelési kódja H-AN-69/arany, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Macis csokikocka köszönetajándékok

Idén is rendelhető tőlünk sokféle grafikával a népszerű csokikocka köszönetajándék. Kiváltképp gazdaságos megoldás lehet azoknak a pároknak, akik nagyon sok vendéget várnak, s emiatt a költségvetést is úgy kell tervezniük, hogy mindenre jusson megfelelő összeg, de azért a minőségből sem szeretnének leadni. Az összes meghívónk grafikáját rá tudjuk tervezni a csokikockák papírjára, tehát emiatt ne aggódjatok. Mint ahogy készítünk menüt, ültetőkártyát, ételkártyákat a kiválasztott meghívó stílusában, úgy a csokikockákat is a szetthez tudjuk igazítani. A csokikat feliratozzuk, vagy  a vendégek neveivel, így ültetőkártya helyett is használhatók, vagy rányomtatjuk az Ifjú Pár nevét és az esküvő dátumát. Finom, jó minőségű csokikockák, melyeket a vendégek örömmel fognak hazavinni (vagy a helyszínen elfogyasztani). Készítünk fényképes változatot is, amihez szükséges egy jó minőségű fotó Rólatok. Szines és fekete-fehér fotó egyaránt megfelelő lehet.  A csokikockák árát honlapunkon találjátok, időszakonként akciós is, így érdemes mindig figyelni és megrendelni amikor már szükséges, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Halloween bazár tupírozott macskával

Egy nagyon kedves fodrász lány, Petra kérésére alkottunk mindenféle Halloween-cicás terméket a minap. Egyébként Petra esküvő meghívóját, köszönetajándékait is mi készítettük tavasszal, és úgy döntött, hogy a kis fodrász üzlete - na meg legjobb törzsvendégei - is megérdemelnek egy kis extrát Halloweenre. Így terveztünk neki kedvezmény kupont, cukorkás köszönetdobozkákat, csokikat, cukorka csomagot egy jópofa tupírozott fekete macskás grafikával. A macska mellett ott a kicsorbult fésű és olló, hogy kellő humort és öniróniát is belevigyünk a dologba. Követendő példa egyébként az, hogy a vevőknek ajunk egy kis pluszt, főleg ha visszatérők, főleg ha törzsvendégek...mert apró ajándékot kapni mindenki szeret, és lehet hogy pont ez az amiért még szimpatikusabb lesz egy szolgáltató. Tehát ha bárki Olvasóink közül szeretne a kozmetikájába, szépségszalonjába, vagy butikjába ilyen kis ajándékokat amivel vevőinek kedveskedhet bármikor az év folyamán, keressetek bennünket. Akár a saját logótokkal, az üzletetek nevével, saját fotótokkal el tudjuk készíteni a képeken látható termékeket. Talán igényesebb megoldások ezek, mint a pultra kitett üveges Negró cukorka. Árajánlatot a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címükön kérhettek tőlünk.

Erdei esküvőre készültünk: menük, szalvétagyűrűk és egy kis csoki

időről időre bíztatjuk itt a Blogunkban is a nézelődő Ifjú Párokat, hogy válasszák a szabadtéri esküvőt,  ünnepeljenek a természetben a Nagy Napon, hiszen ez a vendégeknek is feltöltődés, elszakadni egy egész napra a gépesített várostól. Szerencsére meg is fogadják tanácsunkat! Lilla is Balázs erdei esküvőjének asztali kellékeit mutatjuk ma be Nektek, melyeket nagy örömmel készítettünk. A Életfa, mint motívum mindig visszatérő grafika nálunk, főként ez a gyönyörű kacskaringós fajtája, mely igencsak látványossá tette Lilláék menüjét és szalvétagyűrűit is.  A csokoládébarna és almazöld a nyári esküvők közkedvelt kontrasztos színösszeállítása, remekül mutat az ilyen kiegészítők mellett a sárga rózsa dekor, így nem kell tartani a sötét föld színektől, a fotókon is láthatjátok milyen mesésen kiegészítik egymást. Nálunk nem csak  névre szóló szalvétagyűrűt tudtok rendelni hanem hozzá passzoló szalvétát is. Lilláéknak ezt a csokibarna textilhatású minőségi papírszalvétát ajánlottuk. Már csak ki kellett tenni az asztalokra és semmi más dolguk nem volt vele. Köszönetajándékként kis fényképes csokikat csináltunk Nekik. Igazán kedves kis szett lett az erdei esküvőhöz!! A szalvétagyűrűk és szalvéták áráról kérjük e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com) érdeklődjetek, és mindig írjátok meg hogy pontosan hány darabra lenne szükség és milyen színben, így tudunk mi is pontos árkalkulációval szolgálni. Bármilyen színben elkészíthető ez az Életfás design.

A menük rendelési kódja: NAT-L-6000/01, árát itt találjátok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A fényképes csokikat pedig itt találjátok a honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos köszönetajándék hölgy vendégeknek - Vintage esküvőre is ajánljuk!!!

Mindig felmerül a kérdés, hogyha a férfiaknak mini likőrt, pálinkát vagy bort ad az ifjú pár köszönetajándékként, akkor mit kapjanak a hölgyek, amely igazán nőies, csajos, trendi? A képeken látható magenta színű exkluzív díszdobozkáink abszolút jó megoldásnak tűnnek! Hiszen gyönyörű csokoládét rejtenek, mégpedig egy hölgy domborműve látható minden ovális kis csokiszeletkén. Kicsit antik hatású a csoki, így kivállóan illik a mostanában igencsak divatos nosztalgikus "vintage" stílusú esküvőkhöz. A dobozkák belsejét felirattal látjuk el, szerepelhet benne az ifjú pár neve és a köszönet szövege, de akár kívülre is tudunk nyomtatni rá, mégpedig a vendég nevét, így ültetőkártyaként is használható. A csokikat egyenként celofáncsomagolással látjuk el, a doboz külsején lévő szalaggal összhangban díszítjük. A képen látható dobozkákat Nikolett és Attila magenta színvilágú esküvőjére készítettük a hölgy vendégeik számára. A dobozka egyébként bármiylen színben rendelhető, így a dekorációtokhoz teljes mértékben hozzá tudjátok igazítani. A bemutatott csokit tartalmazó doboz rendelési kódja CBD-P-55/magenta, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Fényképes csokikocka köszönetajándék

Ezeket a mutatós fényképes kis csokikat Kriszti és Zoli esküvőjére készítettük, és ezúton is sok boldogságot kívánunk ennek az aranyos ifjú párnak. Mindig örömmel nyugtázzuk, hogy a fényképes csoki akármilyen színű grafika-keretezéssel készítjük, mindig egyedi, mindig megismételhetetlen ajándék lesz! Hiszen maga a fénykép az ami megadja az egyediség varázsát, és persze a csoki íze sem utolsó (ha valakinek van szíve megenni...) Mindenesetre ha Ti is kedves Olvasók, egyszerű, frappáns, költséghatékony és mégis rátok jellemző köszönetajándékkal szeretnétek meglepni vendégeiteket, akkor rendeljétek tőlünk ezeket a csokikat! Csak egy jó minőségű fotót kell küldenetek és máris megoldottuk Nektek ezt a kérdést. A csokik árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamfowers.sokoldal.hu

 

Fényképes csoki köszönetajándék barackvirág színű szalaggal

Az új esküvői szezon egyik trendi színe a pasztell barackvirág lesz, így azonkak az ifjú pároknak szeretnénk figyelmébe ajánlani a képeken bemutatott köszönetajándék csokikat akik gyönyörű barackvirág dekorációban gondolkoznak. Nem utolsó sorban pedig azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot szeretnének, hiszen a csokikat bármilyen fényéppel el tudjuk látni (pl. bulis, gyerekkori, romantikus, jegyesfotózásos stb.). Hasznos tippként azt tanácsoljuk, hogy olyan fotót készítsetek vagy készíttetsetek magatokról, melyen a színek harmonizálak a szalag színével, így nagyon szép összhatást érhetünk el, pl. mint a fényképen is látható. A fényképes csokik árát és a termékrendelés menetét  megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám poháralátét ültetőkártya és csokikocka köszönetajándék

Már régóta szerettük volna bemutatni a népszerű csokikocka köszönetajándékhoz passzoló ültetőkártyás poháralátétünket, úgyhogy nem is várunk vele tovább! Mától rendelhető nálunk bármilyen, a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) szereplő vidám grafikával! A képen egy nagyon vicces kis ifjú pár szerepel rajta, külön felhívnánk a figyelmet a menyasszony hajára:)) Garantáltan sikere lesz a vendégeitek körében, ha ilyen ültetőkártyával várjátok őket! Csillogó gyöngyházfehér vagy csillogó ekrü kartonból is el tudjuk készíteni és mindegyiket feliratozzuk a vendégek nevével. A poháralátétek és csoikockák árát a honlapunkon aláljátok, klkk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mini szívecskés köszönetajándék dobozkák bon-bonnal

Az ajándékdobozka mindig stílusos és elegáns köszönetajándék bármilyen tematikájú  esküvőt is szervezünk. Két legyet tudtok ütni egy csapásra, ha ezeket a csillogó dobozkákat rendelitek tőlünk, hiszen minden dobozt egyenként feliratozunk a vendég nevével! Így már meg is oldódott az ültetőkártya kérdése is. Májusi esküvőre készítettük a képen látható arany-barna színösszeállítású ajándékokat. Mindegyik dobozka tetejé szív alakú ablakocska van, a dobozokba celofánba csomagolt minőségi bon-bon golyók kerültek arany és barna csomagolásban vegyesen. A dobozkák megrendelhetők sokféle színben, a képen a CVD-33/arany-barna rendelési kóddal jelöltet láthatjtok. A színválasztékot és az árat a honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dramflowers.sokoldal.hu

Lila csoki köszönetajándék

Rendkívül népszerű csokoládé köszönetajándékaink közül mutatjuk be ma nektek ezt a divatos növényi inda mintás kis csokit, amelyet Laura és Károly esküvőjére készítettünk. Ne feledjétek, nem csak az Ifjú pár nevét tudjuk rányomtatni, hanem kérhető pl. a vendégek neveivel is, és akkor ültetőkártyaként is használható! Minőségi csokoládét és selymes fényű hófehér csokipapírt használunk, precíz nyomtatással. A képen látható csoki rendelési kódja: A-R-lila , árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Sünis díszdobozos köszönetajándék földieper alakú bonbonnal

Egy nagyon kedves és még nagyon nagyon fiatal pár, Zsófi és Tibi számára készítettük a képen látható sünis köszönetajándékokat. Mostanában ez volt a legeslegaranyosabb termékünk. A csillogó kartonból készült dobozkákon egy fiú és egy lány süni találkozása látható. Minketten viszik a saját földieprüket - a jelenet a fiatal pár közelgő "összebútorozását" jelképezi:) A dobozok ültetőkártyaként is szolgálnak, feliratoztuk őket a vendégek neveivel. A dobozban átlátszó celofánba csomagolt földieper alakú belga csokoládéból készült bonbont tettünk. Zsófiék nagyon boldogan vették át a csomagunkat, örülünk hogy sikerült hozzájárulnunk a "sünis" lagzijukhoz. A termék mától bárki számára megrednelhető! Kérjük jó előre szóljatok, ha ilyen eper alakú bonbont szeretnétek bele, mert mestercukrász partnerünknek időben le kell adnunk a rendelést hogy legyártsa nekünk az epreket nagy menyiségben. A köszönetajándék rendelési kódja: CBD-05-sünis/epres, áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@ gmail.com, de hamarosan a honlapunkon is megtalálható lesz, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Véget ért számunkra is ez az Év! A képen látható aranyos kis csokimalac köszönetajándékokkal búcsúzunk, melyeket családi rendezvényre készítettünk. Szeretnénk ezúton is megköszönni minden kedves 2012-es "évjáratú" Ifjú Párnak a meghívó/köszönetajándék rendelését, és hogy bizalmukkal megtiszteltek Bennünket és hozzájárultak ahhoz, hogy ez az év is kihívásokkal teli, érdekes és sikeres legyen számunkra. Gyönyörű munkáink voltak idén, mindent megvalósítottunk, amit a termékpalettával és technikai fejlesztéssel kapcsolatban elterveztünk. Köszönjük az elismerő szavakat azoknak a kedves ügyfeleinknek, akik a csomagátvételt követően visszajeleztek hogy mennyire örülnek a termékeinknek. A 2013-ban egybekelő párokat pedig ezúton üdvözöljük Blogunkban és jó nézelődés, válogatást kívánunk nekik. Ne felejtsétek, minden megrendelhető amit nálunk láttok, és karosszékből, ON-LINE rendelni JÓ!!! Várunk Benneteket januártól! Rengeteg újdonsággal készülünk, továbbra is szebbnél szebb meghívókat és köszönetajándékokat fogunk bemutatni, és betekinthettek munkánkba a Blog révén. Nemsokára az év utolsó napjaiban már jövünk is egy kis ízelítővel - kedvcsináló meglepivel... E-maileket a téli szabadság alatt is fogadunk, termékgyártás január 2-tól kezdődik. E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com. Honlapunk árakkal: www.dreamflowers.sokoldal.hu . Addig is:

Békés Karácsonyt, és Boldog Új Évet kívánunk!

Filmkockás köszönetajándék csoki:) - filmrajongóknak ajánljuk!

Korábban bemutattuk a nagy sikert arató "filmes design meghívóinkat", és most itt az újabb termékünk filmrajongók számára: a filmkockás csoki köszönetajándék. A csokikockákra -mint ahogy a képen is látjátok - rányomtatjuk a fényképeteket, neveteket és az esküvő dátumát. Igazán egyedi ajándék. Azok a fiatal párok, akik az egész lagzi tematikáját a "filmes design"-ra építik, nagyon trendi és divatos megoldást választanak! A moziőrület ugyanis tovább folytatódik, és ha tényleg filmes dekoráció mellett döntöttetek, akkor nem csak meghívót, csokit vásárolhattok nálunk, hanem igény esetén megtervezzük az ültetőkártyát és menükártyát is - természetesen filmkockás grafikával. A képen látható csokikat a Hell és Grafi becenévre hallgató ifjú párunknak terveztük, reméljük sikert arattak a premieren. Szerintünk nagyon szuper csoki lett - olyan James Bond-os stílus:)- ez most amúgy is aktuális a legújabb epizód miatt:) SZóval csak rajtatok múlik, milyen frappáns fényképet küldtök nekünk a csokihoz- érdmes tényleg valami filmbe illő fotót készíttetni magatokról:) A filmes csokikockák árát és megrendelés menetét a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fényképes csoki köszönetajándék lila masnival díszítve

Juci és Zoli október végi esküvőjére készítettük el ezeket a szép csoki köszönetajándékokat, mégpedig lila organza szalaggal átkötve minden egyes darabot. Természetesen a  jó minőségű, mosolygós fénykép elengedhetetlen volt ahhoz hogy ilyen jól sikerüljön ez a kis esküvői szuvenír:) Juciéknak sok boldogságot, gyönyörű lagzit kívánunk. Bárkinek szívesen elkészítjük a  fényképes köszönetcsokikat, amelyek áráról honlapunkon találhattok információkat, katt a linkre:

www.dreaflowers.sokoldal.hu

Fényképes csokoládé köszönetajándék türkiz színű mintával

A népszerű fényképes csokikocka köszönetajándékaink bármilyen színű "fotókeret" grafikával rendelhetők! Akár a képen látható türkiz színben is, ahogyan Szandi és Valér kérte tőlünk. Szandiéknak sok boldogságot kívánunk, nagyon jó választás volt a türkiz! Sajnos ritkán készíthetünk türkiz termékeket, mert nem eltejedt szín az esküvői dekor világában, annak ellenére hogy gyönyörű, és rengeteg variációt rejt magában. A képen látható csoki köszönetajándékokhoz rendelhető menü és ültetőkártya is. A képeken a fényképes "menütornyot" mutatjuk be, amelyet ezúttal türkiz színű szalaggal díszítettünk. A menünek 4 oldala van, és asztalszámként is használható és csillogó gyöngyház színű fehér katonból készítjük, csakúgy mint az ültetőkártyákat és természetesen bármilyen színű nyomtatással rendelhetők. Amikor készítettük ezeket a fényképeket, próbáltuk úgy beállítani, hogy visszaadja a karton csillogását, de élőben még ennél is szebb!! Ha rendeltek mintát belőle, majd megszemlélhetitek Ti is... A bemutatott menü, ültetőkártya és csoki köszönetajándékok árát és rendelésének menetét megtaláljátok honlapunkon, klikk a linke:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ha nagyon tetszenek a fenti képeken látható termékek, de még nem tudjátok milyen színvilága lesz az egész dekorációnak, akkor az alábbi színkártyánk segítséget illetve ötletet adhat a színcsoport kiválasztásában. Természetesen ez csak egy ajánlat...a lehetőségek száma végtelen. A bemutatott termékeken türkiz színt használtunk, amely alapvetően egy hűvös színárnyalat, mégis vidám, és nagyon nagyon friss hatást kelt. Ezt még jobban felerősíthetjük, ha élénk lime zölddel, fűzölddel együtt használjuk. És ha már csokoládéról is szó esett, miért ne jelenhetne meg a csokibarna vagy az arany szín, mint kiegészítő szín??? A fenti képen látjátok, hogy fotózáskor üvegbe helyezett csoki ostyarudakat használtunk dekorációként...Néha el lehet rugaszkodni a tányérkákon kínált uncsi pogácsáktól? Nemigaz? Ha tetszenek az üvegek, és az ostyarudak, nálunk azt is megrendelheted, csak szólj nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, hogy ilyesmire is lenne igény, segítünk!

Csoki köszönetajándék vidám esküvői grafikával

Ha egy igazán aranyos köszönetajándékkal szeretnétek várni vendégeiteket, akkor a képen látható vidám kis csokikockákat ajánljuk Nektek. Visszajelzésekből tudjuk, hogy mindig nagy sikert aratnak bármilyen stílusú lagziban. A gyerekek pedig egyszerűen odavannak érte, láttunk már még épphogy tipegő kismanókat kezükben és zsebükben csokikockákkal, ahogy gyűjtik, ahogy nyújtják a kis kezüket érte...:) Többszáz fős lagzi esetében egyébként kifejezetten költségtakarékos megoldás. Kisebb létszám esetében volt már olyanra is példa, hogy 1 fő számára 3-at rendelt az ifjú pár, és a 3 db csokit organzazsákba tették... Igazából rengeteg megoldás létezik, valakik becsomagolták tüllbe, de egyébként így is mindenféle díszítés nélkül is megállja a helyét a tányéron, szalvétán. A csoki köszönetajándék kínálatunkat megtekinthetitek honapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csoki köszönetajándék olivazöld inda-mintával

Ezen a hétvégén Ancsa és Tibor (becenevén "Tiba") végleg összekötötte életét, és vendégeiket az általunk készített köszönetcsokikkal fogadták. A különleges olivazöld színre esett a vínálasztásuk, aminek mi is nagyon örültünk, hiszen csodaszép természetes megnyugtató szín: az egészséget, megújulást és stabilitást jelképezi. Az olivazöld egyébként kitűnően illeszkedik egy krém/ekrü dekorációhoz, vagy bármely más dekorációs árnyalatokhoz, ahol sok zöld színű növényt használnak. A csomag épségben odaért, és Tibáéknak sok boldogságot kívánunk. A képen látható olivazöld színű köszönetajándék csoki rendelési kódja: A-R-zöld. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok információt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fényképes csokikocka köszönetajándék

Mit adjunk a vendégeknek  köszönetajándékként? Mi az ami színvonalas, egyedi, az  ifjú párra jellemző, és persze nem túl drága? A válasz: a fényképes csokikockák. Hazánkban a köszönetajándék nem túl régóta terjedt el. Igazából nincs is itt igazi hagyománya, hiszen az egész Olaszországból ered. Viszont olyan sokan tudnak és hallottak már róla, hogy mondhatni a vendégek 80%-a szinte várja, hogy milyen apróságot talál majd a tányérjában. Ezért ne okozzunk csalódást nekik,- ha nem is tulajdonít az ifjú pár nagy jelentőséget a köszönetajándéknak, - akkor is kedves gesztus egy ilyen kis jelképes csokival köszönteni a vendégeket az asztalnál. Megrendelhetitek tőlünk fényképpel, különböző vidám grafikával, akár a vendégek nevével ellátva. A képen látható csokik Zsuzsa és Gege esüvőjére készültek. A fényképet csokibarna indamintás kerettel láttuk el, ami nagyon jól passzolt a kép zöld hátteréhez. Nyugodtan készítsetek magatokról Ti is képeket: komolyat, vidámat, vicceset....a csokipapír mindent elbír. A választékot megtekinthetitek honlapunkon, ahol információt találtok az árról, megrendelésről, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csokoládé köszönetajándék cappuccino-barna inda mintával

Ezzel a bejegyzéssel Mónikának és Gábornak kívánunk nagyon sok boldogságot, és örülünk hogy megvalósíthattuk az elképzelésüket a csoki köszönetajándékkal kapcsolatban:) Mónikáék esküvője a múlt héten volt, és tényleg öröm számunkra hogy az általunk készített csokikkal köszönthették a vendégeket. A csokikat világosbarna - cappuccino színű indamintával díszítettük és halvány rózsaszín szatén masnival tettük még elegánsabbá. Íme a jó példa arra, hogyha megtetszik a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) bemutatott bármely terméken szereplő grafika, akkor azt szívesen rátesszük akár csoki köszönetajándékra is. A képen látható csokoládé rendelési kódja: 000-80-B. A termék megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Az áráról és megrendelés menetéről a honlapunkon találhattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Bordó rózsamintás csokikocka köszönetajándék

Újabb csokikocka köszönetajándékok készültek, ezúttal bordó színben. Még mindig nagyon kedvelt a klasszikus bordó-fehér esküvői dekoráció. Az évek során mit sem vesztett népszerűségéből, hiszen elegáns és ünnepi hangulatú. Ezek a kis méretű csokik pedig igazán jól mutatnak egy bordó vagy hófehér terítőn, szalvétán és akár még ültetőkártya helyett is alkalmazhatók. Reméljük ezzel a pár képpel sikerül kedvet csinálni azoknak a kedves fiatap Pároknak akik egyelőre tanácstalanok a köszönetajándékkal kapcsolatban. Nagyon gazdaságos ez a fajta ajándék, kedvező áron kínáljuk, így többszáz fős lagzi esetén sem kell mélyen a zsebetekbe nyúlni. A képen látható csokikocka rendelési száma: B-1/bordó. Az árát és a megrendelés menetét megtalálhatjátok honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokikocka

Lila rózsamintás csokikocka köszönetajándék

Ezt a bejegyzést Valinak és Endérnek küldjük és sok boldogságot kívánunk Nekik. Ezen a hétvégén lesz a lagzijuk (április 28) és vendégeik mostmár biztosan nem maradnak köszönetajándék nélkül, hiszen a képen látható csokik gondoskodnak arról, hogy egy kis szuvenirt mindenki hazavihessen a lagziról. Valiék 200 db-ot rendeltek  tőlünk ebből a finom édességből, a dekorációjukhoz passzoló orgonalila színben. Nagy örömmel készítettük el, mert egyik kedvenc színünk nekünk is a lila, és nagyon jól passzol a tavasz virágzó-üde hangulatához. A képen látható csokik áráról és a választható mintákról és színekről bárki információt kaphat weboldalunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Türkiz és csokibarna asztali szett és fényképes meghívó

Ezen a héten a sok-sok elkészített dolgaink közül a "legszebb termék díjat" Melinda és Norbert esküvői meghívója és asztali szettje nyerte el, amelyet egyedi kérésre türkiz és csokibarna színösszeállításban terveztünk meg nekik. A mostanság nagyon népszerű kihajthatós fényképes meghívójukhoz két gyönyörű képet küldtek nekünk... Baloldalra egy papás-mamás pocakfotó került, jobb oldalra pedig egy fénykép amin a tündéri kisbabájuk is ott kukucskál:) Megható felvételek... A lenti képeken látható pohárra csíptethető ültetkártyákat egy egyszerű, mégis nagyon mutatós megoldással készítettük el, mégpedig mini natur színű csipesszel. A csoki köszönetajándék és pausz henger menü grafikája harmonizál a meghívóéval - türkiz és barna kacskaringós inda minta díszíti. A bemutatott szett gyakorlatilag bármilyen színpárosítással elkészíthető fehér alapon, így ha bárkinek megtetszik, nyugodtan érdekldjön e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Ahhoz hogy ilyen eredeti, egyedi meghívót tudjunk készíteni, szükségünk lesz 2 db jó minőségű fényképre, így a megrendelésnél kérjük csatolni ezeket. Látogassatok el honlapunkra is, ahol rengeteg exkluzív esküvői termék vár még rátok: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szerelmes csigák a láthatáron:) - Csoki köszönetajándék és ültetőkártya

Igen, már mi is nagyon várjuk a tavaszt:) Hogy előbukkanjanak a bogarak, lepkék, feléledjen a természet...:) A csigák már felébredtek nálunk:) Mégpedig Médi és Isti csoki köszönetajándéka segítségével:) Médiéknek ez a tavasz lesz a legszebb hiszen március 24-én tartják lagzijukat. Egy ilyen jó kis tavaszi esküvőhöz igazán jó választás ez az aranyos, vidám kis csoki köszönetajándék és a hozzá tartozó ültetőkártya :) Sok boldogságot Médinek és Istinek!:) Ha bárkinek megtetszettek a csokik, szeretettel várjuk honlapunkon ahol információt talál az árakról és megrendelés menetéről, klikk a linke:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokikocka

 

Csoki köszönetajándék a Macitól:) - Merjünk újra gyerekek lenni!

Mindig annyira jó, ha felnőtt emberek vidám, gyermeki mintát választanak az esküvői köszönetajándékra vagy meghívójukra. Laura és Ákos a képen látható macis grafika mellett döntött. Biztosak vagyunk benne, hogy  az esküvőn ez a köszönetajándék mindenki számára vissza fogja hozni a gyermekkort, és nem csak a kisfiúk és kislányok viszik majd haza örömmel, hanem a felnőttek is:) A szezonban egyébként sok fiatal pár kért tőlünk  ilyen és ehhez hasonló vidám rajzos grafikákat a termékekre. És ennek nagyon örülünk, ugyanis ebben az elkomorodó - napi megélhetési problémákkal teli  - világban legalább vannak olyanok akik játékosan élik meg legalább a lakodalmukat. Merjünk újra gyerekek lenni... Lehet így könnyebben megy majd minden! Ha Nektek is megetszett a képen látható csoki köszönetajándék, megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A termék rendelési kódja: A-4. Az aktuális áráról honlapunkon tájékozódhattok:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokikocka

Menükártya, ültetőkártya és csoki köszönetajándék sötétlila szalaggal díszítve

Gyönyörű őszünk van idén, de tényleg...napsütés, 28 C fok körüli hőmérséklet.  Ilyen jó időben öröm fotózni a csodaszép termékeket. Szeptember hónapban az egyik legszebb munkánk  a képen látható kollekció volt, amely menüháromszögből, ültetőkártyából és köszönetcsokiból állt. Vali és Zsolt püspöklila/lila esküvői dekorációjához készítettük el őket. A menüháromszög különlegessége, hogy aszalszámként is "működik" ugyanis az egyik oldalán a menü, a másikon az italválaszték, a harmadikon pedig az asztalszám szerepel. A csokira az elmaradhatatlan "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" felirat került. Egyébként mindig készítünk látványtervet is, amelyet megküldünk e-mailben a megrendelőnek, és csak a jóváhagyás után nyomtatunk. Engedjétek meg hogy felhívjuk a figyelmet a képen látható gyönyörű liziantus csokorra. Kifejezetten ajánljuk ezt a légies, csodaszép virágot a képen látható kollekcióhoz. A menüháromszög rendelési kódja: AN-CL-09, a csokoládé rendelési kódja: AN-CL-09/csoki, az ültetőkártyáé pedig AN-CL-09/ültető. Rendeléseteket leadhatjátok a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen.  A termékek áráról pedig honlapunkon tájékozódhattok. Katt a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/mediterranmeghivo

 

Látványtervek:

Bordó inda - mintás menükártya, köszönetcsoki és ültetőkártya

Íme egy újabb fényképsorozat egy kollekcióról, amely tartalmaz menükártyát, ültetőkártyát és fényképes csoki köszönetajándékot. A képen látható termékeket Niki és Laci október 1-én tartandó lakodalmára készítettük el. Először a köszönetajándékos honlapunkon található fényképes csoki és a rajta lévő bordó inda-minta tetszett meg Nikiéknek, és érdeklődtek, hogy elkészíthető-e ugyanezzel a mintával ültető és menü is. És igen...hát persze hogy elkészíthető! Egy őszi lagzihoz is igazán jól passzol egy ilyen bordómintás kollekció. Jó választás, főleg azok számára, akik egyszerű  és elegáns terméket keresnek. Egyébként a képen látható inda motívumot meg tudjuk alkotni bármilyen színben - korábbi bejegyzésünkben már feltünt zöld színnel is. Nagyon népszerű és divatos minta! Ha szeretnétek a képen látható kollekciót megrendelni akkor írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy a "fényképes csokit szeretnétek a 3. mintatípussal" és természetesen a hozzá tartozó ültetőt és menüt. A csoki áráról tájékozódhattok, ha ide kattintotok:

http://www.koszonetajandek.sokoldal.hu/fenykepescsoki

Pausz henger asztalszámok, zöld szalagos ültetőkártyák és ajándékcsokik

Sokszor előfordul, hogy egy termékkolekciót rendelnek meg tőlünk a fiatal párok. Azaz egy kedvenc minta, garfika fog szerepelni az összes kelléken. Ezáltal megteremthető a dekoráció egyedisége, összhangja. Orsi és Zoli kiválasztott egy szép inda-mintát, amit mi almazöld színben rátettünk a pausz henger asztalszámokra, a köszönetajándék-csokikra és az ültetőkártyákra. Érdemes egyébként az asztalszámot ilyen pausz hengeres megoldással készítettni, hiszen ha pl. körasztalok vannak, akkor a hengereket az asztal közepére tudjuk helyezni, a közepükre mécsest tehetünk, amely nagyon szépen átvilágítja  a számotkat.  A képen látható pausz henger asztalszám rendelési kódja BLG-I-9222-zöld. A hozzá tartozó ültetőkártyáé pedig BLG-I-92-ültető. Természetesen a grafika bármilyen színben kivitelezhető, és nagyon  jól passzol mindenféle dekorációhoz, hiszen szolid és elegáns. Megrendeléseiteket leadhatjátok a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézzétek meg honlapunkat is ahol rengeteg gyönyörű meghívó és köszönetajándék vár rátok: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám csoki köszönetajándék barna szalaggal

A 4 x 11 cm-es nagyságú csokoládé köszönetajándékaink a szezon legnagyobb slágertermékei lettek. Gyakorlatilag bármilyen színű szalaggal megrendelhetők, így nagyon jól illeszkednek bármely esküvői színvilághoz. A 00091-B kódszámú csokoládét a képen láthatjátok...Réka és Gareth kérésére ezúttal barna szalaggal díszítve. Mivel a vőlegény külföldi és a vendégseregben is szép számmal lesznek külföldi vendégek, ezért ráírtuk angolul is a csokira, hogy "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz". Ha szeretnétek tájékozódni a köszönet-csoki áráról, kattintsatok az alábbi linkre, és máris honlapunkra juthattok, ahol megrendelhetitek a csokikat:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokikoszonetajandek

Elegáns ültetőkártya és fényképes csokoládé fű-zöld és krém színben

Ritkán készítünk fű-zöld és krém színű terméket, pedig nagyon kifinomult, és természetközeli színvilágot teremt e két szín. Bianka és Péter elegáns esküvőjére készült a képeken látható ültetőkártya és köszönetajándék csokoládé. A csokin ugyanaz a szecessziós stílusú növényi inda motívum látható, mint a kártyákon. Bianka és Péter nagyon jól választotta meg a fényképet, amely a csokira került. Mindig azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy világos (!) hátterű fényképet küldjenek, mert ezen a picike csokoládén az tud érvényesülni a legjobban. Ha nektek is megtetszett a képen látható fényképes csokoládé, akkor látogassatok el köszönetajándékos honlapunkra, ahol tájékozódhattok az árakról és a választható színekről, mintákról. Az ültetőkártyát csillogó kartonból készítjük, igény szerint - a csokin látható mintával. Klikk ide:

http://www.koszonetajandek.sokoldal.hu/fenykepescsoki

 

Egy gyönyőrű minta a csokin: "Szív rózsaszirmokból"

Ezen a héten is szebbnél szebb termékek születtek. Legszívesebben feltöltenénk ide mindet, de csak így késő este van idő blogolni:( Szóval a héten a kedvencem volt Beáta és Krisztián csoki köszönetajándéka! Egy igazi romantikus mintát választottak a honlapunkról (www.dreamflowers.sokoldal.hu) letölthető grafika katalógusból! A képek magukért beszélnek. A minta nem más mint egy rózsazirmokból álló szív...igazi romantikus motívum. És hozzá választottunk egy vékony magenta színű szatén szalagot. Visszatérve a grafika katalógushoz...: Sokan nem is veszik észre hogy le lehet tölteni, pedig érdemes szemfülesnek lenni, hiszen nagyon sok szép minta van benne, és tényleg mindegyikkel egyedivé lehet tenni a csoki köszönetajándékokat! A képen látható csoki rendeléi kódja BLG-M-399. A képen látható csokit Ti is megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen!


Narancssárga csoki köszönetajándék

A narancssárga színvilágú esküvői dekoráció soha nem megy ki a divatból! Mint ahogy a csoki köszönetajándék sem! Annamária és Ádám március 26-i esküvőjére készítettük el a képen látható halvány-narancsszínű organza szalaggal díszített - névvel ellátott - köszönetcsokikat. A csokipapíron egy egyszerű, bájos virág minta szerepel amely nagyon nagyon emlékeztet minket - a magyar folklórból ismert - nyíló rózsa motívumra. Ha nektek is megtetszett ez a csokoládé köszönetajándék, akkor kattintsatok az alábbi linkre és máris honlapunkra érkeztek, ahol láthatjátok a termék aktuális árát. A képen látható csoki köszönetajándék rendelési kódja egyébként: R-03.

KATT IDE: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokolade


Mesebeli fényképes csoki köszönetajándék

Nemrégen egy nagyon  ötletes és jópofa megrendelésnek tettünk eleget. Gabriella és Balázs kiválasztotta köszönetajándék kínálatunkból a 3,5 x 7,5 cm-es fényképpel ellátható csokikat. Egy nagyon vidám fényképet küldtek nekünk, hogy nyomtassuk rá a csokipapírra. A fénykép egy kirándulás alkalmával készült. Biztos Ti is kipróbáltátok már azokata mulatságos paravánokat, amelyeken a figurák feje ki van vágva, és mögéállva az arcunk látszik a mókás testen. Gabriella és Balázs egy olyan paraván mögé állt   amin egy trónon ülő királyi pár volt. A fénykép tökéletesre sikerült. Az arcuk teljesen illeszkedett a paravánra festett testekre. Szóval ez a fénykép került rá a csokira. A kiválasztott bordó keret, amit a fénykép köré szerkesztettünk igazán mesebelivé varázsolja a köszönetcsokit:) Ha Nektek is megtetszett ez csoki, és szeretnétek esküvőtökre ilyet rendelni, látogassatok el a következő weboldalra, ahol tájékozódhattok az árakról:

http://www.koszonetajandek.sokoldal.hu/fenykepescsoki

De ne felejtsetek el megrendeléskor egy mókás vagy éppen romantikus fényképet küldeni magatokról. Minél jópofább fényképet küldtök, annál egyedibb lesz a köszönetajándékotok!

Bordó színű csoki köszönetajándék

A bordó-fehér szín - mint már korábban is írtuk - soha nem megy ki az esküvői divatból! Rengetegen választják ezt a klasszikus színpárosítást, és a vörös rózsa motívumot, mint meghatározó dekor-elemet! És így...Valentin nap közeledtével mi is közzétesszük a legújabb munkánkról, a bordó rózsás csoki köszönetajándék regimentről készült fényképeket:) Nyam...nyam...legszívesebben mi is megettük volna:)))
Biztos nagyon jól fog mutatni a tányéron az esküvői vacsorán:) Egy kis étvágygerjesztő:) Bár sok vendég elteszi emlékbe...:) Aztán titokban megeszi otthon?!! Ki tudja...:?:)

Mindenesetre ha nektek is megtetszett ez a rózsamintás köszönetajándék, rendeléseteket leadhatjátok a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A képeken szereplő termék rendelési kódja: B-1-bordó. Az áráról és a megrendelés menetéről bővebb információt találtok a www.dreamflowers.sokoldal.hu weboldalunkon! Ne hagyjátok ki az aktuális akciókat!

Csoki köszönetajándék tandembiciklis párral

Még jóformán fel sem eszméltünk a fergeteges szilveszteri buliból, máris egy jó kis vidám lagzi! Tibi és Csilla január 29-én esküszik egymásnak örök hűséget, és köszönetajándéknak a képen látható csokoládékat választották. A csokipapíron szereplő grafika arról árulkodik, hogy egy nagyon jókedvű lakodalom van kilátásban. A csokit organza szalaggal díszítettük, amely színjátszó arany-narancssárga színű és abszolút megfelel a 2011-es esküvői dekorációs színtrendnek. Ha Nektek is megtetszett ez a csoki köszönetajándék és szeretnétek megrendelni, akkor írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre. A csoki rendelési száma R-03, és ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu


Ciklámen színű csokoládé köszönetajándék

A ciklámen az egyik legvibrálóbb szín az esküvők világában. Tavaszi, nyári és őszi esküvőkhöz egyaránt ajánljuk. Judit és Péter a dekoratőrük segítségével választották ki a képen látható csoki köszönetajándékot augusztusi esküvőjükre. Összesen 130 db készült belőle. A csokit elegánssá tettük egy vékony ciklámen színű szatén szalaggal, amely igazi ajándék külsőt kölcsönzött neki. A csokira az ifjú pár neve és az esküvő dátuma. Ha Nektek is megtetszett a képen látható köszönetajándék, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mai címre, hogy ezt a terméket szeretnétek. A csoki rendelési száma: BLG-006664. Ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT